Steunpunt Huiselijk Geweld (Neos)

Steunpunt Huiselijk Geweld (Neos)

Neos werkt actief aan een samenleving waarin ieder mens telt. Wij bieden direct zorg, veiligheid en onderdak voor jongeren, slachtoffers van huiselijk geweld en (dreigend) dak- en thuislozen. Wij ondersteunen cliënten bij het weer opbouwen van een menswaardig en zo zelfstandig mogelijk bestaan. Wij bieden hen een perspectief zodat ook zij weer volop mee kunnen doen vanuit de mogelijkheden die ieder mens heeft.

Behalve het bieden van kwalitatief goede opvang, telt vooral het resultaat voor cliënten, medewerkers en onze samenwerkingspartners. Samen met uiteenlopende ketenpartners, zoals woningcorporaties, welzijns- en thuiszorgorganisaties, verslavingszorg en GGZ-instellingen, bevorderen we participatie en maatschappelijk herstel. Daarnaast zijn ook de sociale steunsystemen in wijken en buurten en het inzetten van ervaringsdeskundigen, informele zorg en vrijwilligers van groot belang om onze missie te kunnen realiseren.

Het werkgebied van Neos omvat Eindhoven en regio De Kempen. Daaronder vallen Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Waalre, Heeze-Leende, Eersel, Bergeyk, Bladel, Cranendonck, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Best, Oirschot, Valkenswaard en Son en Breugel.

Het Bedrijf van Neos richt zich op activering en werkgelegenheid ten behoeve van cliënten van Neos of van andere instanties. Het Bedrijf biedt een werkplaats, trajectbegeleiding, uitzendbureau voor dak- en thuislozen, Neos Banencentrum en postverstrekking,

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Steunpunt Huiselijk Geweld (Neos)

  • 24-uurs service
  • neos banencentrum
  • neos postverstrekking
  • trajectbegeleiding
  • uitzendbureau voor dak- en thuislozen
  • werkplaats

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De maatschappelijkwerker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Steunpunt Huiselijk Geweld (Neos)
Eindhoven Eindhoven

+31 (0)900 1262626

Links

Website

Deel deze pagina

Steunpunt+Huiselijk+Geweld+%28Neos%29 img