Instroomhuis (Neos)

Instroomhuis (Neos)

Het Instroomhuis is een 24-uurs- voorziening waar dak- en thuislozen mannen en vrouwen vanaf 23 jaar terecht kunnen voor directe opvang, gekoppeld aan persoonlijke begeleiding naar nieuw toekomst perspectief. De (traject)begeleiding is er opgericht dat de cliënt binnen vier maanden zelfstandig, beschermd of begeleid woont, met uitzicht op scholing, werk, of zinvolle dagbesteding en inkomen. Het traject gaat uit van de mogelijkheden en wensen van de cliënt.Trajectplan. Samen met de cliënt wordt door de persoonlijke begeleider een trajectplan opgesteld, waarin de toekomstdoelen worden beschreven voor wonen, werk en inkomen en de stappen die gezet moeten worden om deze doelen te bereiken.

Specialistische zorg:
Gedurende het traject ontvangt de cliënt precies de begeleiding die hij nodig heeft, niet minder maar ook niet meer. Gebaseerd op de situatie en wensen van de cliënt kan de ondersteuning betrekking hebben op alle leefgebieden.(invoeren schema) Indien nodig wordt specialistische zorg ingeschakeld. Hiervoor werkt Neos nauw samen met woningcorporaties, gemeentelijke instellingen, zorg- en welzijnsorganisaties, opleidingsinstituten en werkgevers.

Eigen kracht:
Iedereen heeft talenten en mogelijkheden. De hulpverlening van Neos is erop gericht om de eigen kracht van cliënten te mobiliseren en verder te ontwikkelen. De medewerkers van Neos zijn geschoold in de basismethodiek Krachtwerk, een op herstel en rehabilitatie gerichte en gecertificeerde aanpak. Krachtwerk wordt door de hele organisatie succesvol toegepast. Zie ook het item Krachtgericht werken bij Centrale Aanmelding.

Aanmelden voor het Instroomhuis kan via Centrale Aanmelding:
Centrale Aanmelding
Hoogstraat 229a
5615 PD Eindhoven
Tel: 040-2950456
Fax: 040-2950462
Email: centraleaanmelding@st-neos.nl

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Instroomhuis (Neos)

  • 24-uurs service
  • Advies
  • Crisisopvang
  • Hulpverlening
  • Vrijwilligerswerk
  • trajectbegeleiding

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De maatschappelijkwerker-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Instroomhuis (Neos)
Barrierweg 178
5622CP Eindhoven

+31 (0)40 2359070

Links

Website

Deel deze pagina

Instroomhuis+%28Neos%29 img