Stichting Thuisteam Twente

Gesloten (ma 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

maatschappelijk werkers - Stichting Thuisteam Twente - kaartoverzicht

Stichting Thuisteam Twente

Welkom op de webpagina van Stichting Thuisteam Twente.

Thuisteam Twente is een kleinschalig georganiseerde zorgorganisatie. De stichting is werkzaam in Almelo en de gemeenten rond Almelo. Thuisteam Twente levert maatschappelijke ondersteuning en praktische hulp aan mensen die het moeilijk vinden regie te voeren over hun dagelijks leven. Soms is deze ondersteuning tijdelijk en helpen medewerkers van de stichting  iemand weer op weg. Soms is deze ondersteuning voor langere tijd of moeten in overleg met de cliënt en diens omgeving onderdelen van het dagelijks leven zelfs blijvend worden overgenomen. Thuisteam Twente denkt niet in doelgroepen maar  bekijkt samen met de cliënt en diens omgeving wat er aan hulp nodig is en hoe dit het best kan worden georganiseerd.
Als het nodig is, biedt Thuisteam Twente naast ondersteuning en praktische maatschappelijke hulp ook basisverzorging en huishoudelijke hulp. Daarnaast biedt Thuisteam Twente haar  cliënten in een netwerkorganisatie in samenwerking met een aantal samenwerkingspartners mogelijkheden voor arbeidsmatige dagactiviteit of ontspanning.
Thuisteam Twente werkt in een extramurale setting. Een deel van de  cliëntengroep heeft echter in meer of mindere mate een beschermde woonomgeving nodig. Het zorgaanbod is hier op afgestemd. In een extramurale setting biedt de stichting veiligheid en structuur middels een Avondronde (surveillancedienst), 24/7 bereikbaarheidsdienst en korte lijnen tussen cliënt, mantelzorgers, zorgverleners en ondersteunende medewerkers. Uiteraard werkt Thuisteam Twente hierbij als het nodig is samen met andere thuiszorgorganisaties (verpleging), behandelaren en andere instanties.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

KvK

Nummer
56754582

Status
Actief

Deel deze pagina

Stichting+Thuisteam+Twente img